Hvem er Klubb Sandwich?

Oracksport kommer fremover til å publisere nye innlegg på bloggen kontinuerlig hver søndag fremover, vi ønsker å sette i gang dette konseptet med å gi stafetten pinnen til Klubb Sandwich. Her kan du lese om det spreke og inspirerende laget:

Team Santander. Lager 157 Ski Team. Team LeasePlan Go. Fryktinngytende lag med utøvere som dominerer Visma Ski Classics. Petter Eliassen. Anders Aukland og Britta Johansson Norgren er alle eliteutøvere med kun ett mål for øyet; å få den kransen idet de passerer målstreken.

Hvor kommer vi da inn i bildet? Vi gjør ikke det. Ikke i det hele tatt. Der profflagene ønsker å få alle sine utøvere innen topp 10, har vi en helt annen målsetning; nemlig å få dem alle over målstreken.

Hva er Klubb Sandwich? Jo, foruten å bli forvekslet med et smørbrød og nå nylig en swingersklubb så er vi et amatørlag innen langrenn og rulleski. På sikt skal vi utfordre de store lagene.

Med utfordre mener vi da kanskje ikke i sporet, men med moroa. Alt handler ikke alltid om å se bra ut. Om det å være best. Bak enhver vinner er det alltid en skokk med "tapere" som ikke nådde helt opp. Og det er der vi spiller vår rolle.

Hvor kjedelig ville ikke Marcialonga eller Birkebeinerrennet blitt om alle fløy igjennom løypa på 2-3 timer? Da ville man aldri hørt historiene om amatøren som brukte 10 timer fra Rena til Lillehammer eller om 90-åringen som kom i mål til øredøvende jubel.Folkefesten ville uteblitt og tilskuerne ville sett alle utøverne rase forbi i løpet av fem minutter. Deretter kunne de pakket sakene sine og dratt hjem for å se Parkeringsvaktene på TV2 Zebra.

Klubb Sandwich er kommet for å bli. Startet av et litt nerdete ektepar med en forkjærlighet for rulleski og langrenn. Til sammen har vi nå 20 medlemmer i Norge, Sverige, England, Australia, USA og Argentina. Vi er representert i Marcialonga, König Ludwig Lauf, Birken, Vasaloppet og en hel del andre renn, både nasjonalt og internasjonalt.

Vi har også fått designet og produsert vår helt egen fantastiske langrennsdress av Oracksport.

På laget vårt har vi en 15-åring fra Molde som i fremtiden blir verdens beste langrennsløper. Og han har lovet (uten at han selv vet det enda) å dedikere alle sine fremtidige OL-medaljer til oss.

Det handler om å ha det moro.

Velkommen til vår verden, du finner den på Instagram @klubb.sandwich

 Med sporstlig hilsen

Silje & Rodney, Klubb Sandwich

 

 

Svein LierstuenComment